CrossFit

image

Constantly varied, high intensity, functional movement

CrossFit is het befaamde kracht en conditionerings programma uit de VS. Het bestaat uit altijd varieërende, functionele bewegingen, uitgevoerd onder hoge intensiteit. De effectiviteit van dit trainings programma is wereldwijd al vele malen onderzocht en gedocumenteerd. De basis van CrossFit ligt in militaire training: effectiviteit, doorzettingsvermogen en teamspirit staan bij ons hoog in het vaandel.

CrossFit is voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, fit, onfit… we hebben een sterke en hechte community opgebouwd die elkaar helpt, ondersteunt, en aanmoedigt. Bij ons train je nooit alleen, samen zijn we sterker!

Gezondheid, fitheid, en persoonlijke groei, fysiek en mentaal, door ernaar te streven om voorbereid te zijn op alles wat het leven je voor kan schotelen. Dat is het doel van CrossFit. 

In CrossFit gebruiken we geen machines. De bewegingen en oefeningen die we uitvoeren zijn functioneel en natuurlijk: tillen, trekken, duwen, gooien, rennen, springen etc.  Alles wat je in de gym leert, traint en doet, is direct inzetbaar in het dagelijkse leven en/of zorgt ervoor dat je fitter en gezonder wordt. Anders heeft het geen nut. We hebben geen spiegels, wel kalkpoeder, kettlebells en attributen zoals traktorbanden, mokerhamers, zware touwen, etc. We besteden veel aandacht aan gezonde beweging, lichaamshouding en voeding om ons doel te bereiken. Plan een gratis proefles in en ervaar het zelf!

Altijd anders

Functionele bewegingen

Hoge intensiteit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dé eerste officiële CrossFit box in Helmond