Workshops, teambuilding en doelgericht trainen

Bij Crossfit Helmond is het mogelijk om workshops & teambuilding sessies te volgen en ook  doelgericht trainen is een van de mogelijkheden. Voor zowel bedrijven als particulieren.

Maar wat houdt het allemaal precies in?

CrossFit workshop

Een workshop is de perfecte kennismaking met Crossfit. Met een flinke dosis enthousiasme worden tijdens de workshop op een interactieve manier de fundamenten van Crossfit besproken en aangeleerd. Het doel van een workshop is om mensen bewust te maken van zowel hun fysieke als mentale kracht. Na de workshop kunnen mensen bewuster omgaan met hun fitheid en gezondheid.

CrossFit teambuilding

Uit onderzoek blijkt dat het delen van nieuwe ervaringen zorgt voor een betere band tussen mensen. Crossfit Helmond geeft creatieve, interactieve en uitdagende teambuildig sessies op onze CrossFit locatie. Het doel van een teambuilding sessie is dat mensen elkaar en zichzelf beter leren kennen, beter leren samenwerken en beter gaan communiceren met elkaar. Dit gebeurt allemaal op een sportieve en energieke manier!

Doelgericht trainen

Bij doelgericht trainen starten we een traject om elke doelstelling zo snel en effectief mogelijk te bereiken. Elk doel is anders en daarom is ook elk traject anders. De trajecten worden per doel opgesteld. De trajecten bestaan uit trainingsprogramma’s, voedingsschemas en personal coaching. Volg een traject en wij garanderen resultaat!

Bovenstaande activitetien zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid. Crossfit is geschikt voor iedereen, de kracht is namelijk dat iedereen het uiterste uit zichzelf haalt op zijn/haar eigen niveau en dit gezamelijk kan trainen. Het samenhorigheidsgevoel van Crossfit is aanstekelijk en helpt iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Maak snel kennis met Crossfit om dit zelf te ervaren.

Heb je interesse neem dan vrijblijvend contact op met ons!

Tel: 06 43 49 66 20

Mail: Koen@crossfithelmond.nl

Dé eerste officiële CrossFit box in Helmond