Gratis workout inplannen

Om écht te ervaren wat CrossFit is, moet je gewoon een keer komen trainen!

Iedereen kan gratis een keer mee trainen: jong, oud, man, vrouw, getraind of ongetraind, topatleet of out-of-shape. De complete workout wordt aangepast aan jouw fitheidsniveau! We trainen dus samen, maar ieder op zijn of haar eigen intensiteitsniveau. De trainingen zijn uitdagend en fun. Ze duren 60 minuten, starten aan het begin van het uur, en worden gegeven in kleine groepen van maximaal 10 personen.

CrossFit is personal training, we zijn geen doorsnee sportschool!

Neem altijd een vest of trui mee waar je in kan zweten, voor het geval dat we naar buiten gaan. Fijn zittende, maar stevige sportschoenen, een handdoek en iets te drinken. Geef aan het begin van de les aan als je ergens last van hebt, een blessure of iets dergelijks. Tot snel!

Heb je vragen, neem contact met ons op. We hebben een paar speciale lestijden geselecteerd, waarop het iets rustiger is, om een gratis proefles te doen. Zo krijg je de maximale aandacht van de trainer, en train je je samen met andere mensen die ook hun eerste proefles doen. Ze staan hieronder op het formulier, vink aan wanneer je je gratis proefles wil komen doen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dé eerste officiële CrossFit box in Helmond